tirsdag 8. september 2009

Gikk litt VEL kjapt i svingene der kanskje..?

Selvfølgelig er det om å gjøre å være først ute med de hippe nyhetene, men kjære journalister! Bare innse et enkelt lite faktum: det er ingen av oss som kan spå fremtiden, heller ikke dere.

http://www.dagbladet.no/pdf/

Ønsketenkninger er selvfølgelig en menneskerett, men det blir litt kleint å klistre dem på førstesiden av Norges største tabloid, forkledd som ren fakta. Bare et tips til neste gang...

2 kommentarer:

Pyselotte sa...

Siden det ser ut som linken ikke fungere mer, så lure eg på ka som sto? :)

Ingrid sa...

Ånei har de tatt den vekk! Det blei vel litt for flaut for de...

Det va en småpinlig beklagelse av dagens dagbladet-forside som kunne fortelle oss (før dommen i det hele tatt hadde falt) at kongo-tjostolv og kongo-french va blitt dømt te livstid.

Nå e det jo ingen hemmelighet at både kongo-tjostolv og kongo-french fikk dødsdom (som jo e en smule mer alvorlig...), og dermed va visst ikkje disse meget sikre kildene som dagbladet hadde vært i kontakt med så veldig sikre likevel.

Med mindre de gikk te noen billige spåkoner, så vil eg påstå at journalistene i dagbladet burde få et lynkurs i "hvordan forstå at kilder ikke alltid er synonymt med sannhet". Me vet jo alle at wikipedia (som forøvrig kunne meddele oss at Marit Larsen døde i en bilulykke forrige uke...oops!) e en bombesikker kilde...hah!!