tirsdag 12. januar 2010

Ingrid anbefaler:

Sjekk ut Ingebjørg Bratland, noe så vakkert....
Hør også den nydelige låten "To unge vakre", skrevet av Marie Forr Klåpbakken. Marie, jeg kan ikke få sagt det nok: du er så flink!! www.myspace.com/marieklaapbakken

Enjoy! :)

4 kommentarer:

Christine sa...

Hei søte Ingrid:-)
Takk for koselig kommentar på bloggen min. Nå har jeg lest og lært mye om deg, det er helt utrolig hva man får med seg av å lese bloggene til folk. Jeg visste faktisk ikke om jobbtilbudet ditt, at kjæresten din var en dyktig musiker og at du, som svært få sør for sinsenkrysset, har vært i hjembyen min Bodø.

Hvilken jobb var det egentlig du snakket om? Det hørtes veldig spennende ut. Gleder meg masse til å følge med på bloggen din og lære deg å kjenne bedre.

Ha en herlig friuke!

Klem Christine

Marie sa...

Så hyggelig gjort av deg Ingrid:-) Tusen takk..
Håper To unge vakre kan spilles inn på CD snart.. Er Ingebjørg som synger den vettu:-) Og jeg er gjestemusiker med mandolin i tillegg- FABULoUS;-)

Haha, du må gi meg et hint de gangene du oppdaterer bloggen din sånn at jeg får fulgt med i livet ditt:-)
Elsker slarv!!
klemklem!

Marie sa...

neej, inte speilrefleks... Selv om jeg virkelig ønsker meg det.. Jeg har et CRAP kamera som er noe drit.. men sånn innimellom når lys og alt stemmer blir det ganske fine bilder faktisk.. :-)
Er ingen fan av blitz da, så er veldig sjelden de blir fine..

Klemklem:-)

Anonym sa...

I wish not concur on it. I regard as nice post. Particularly the title-deed attracted me to be familiar with the whole story.